Ibland måste Man pausa.

Ett av mina absolut största Problem i livet, är att jag är så jävla rastlös. Jag måste hela tiden ha projekt på gång, och hela tiden måste det hända något. Ifall jag mot förmodan, inte skulle ha något nytt på gång, skulle jag bli uttråkad. Jag hatar att vara uttråkad.

Min något rastlösa, ivriga, och berg och dalbana energi livsstil för, förutom mycket gott, också med sej dessa dystra tider, när jag har lite för mycket på gång för mitt eget bästa. Jag känner att inget blir gjort.

Det är ju heller inget roligt.

Och att jag dessutom lider av en vaansinnig pms, ja, det gör ju inte saken bättre precis.

Det är i stunder som denna, när allt känns lite mörkt i skuggan av mitt stora pms moln, och jag mår lite dåligt efter att ha tryckt i mig både chips och godsaker, som jag tar en paus.

Ett djupt andetag. En dag eller två utan extra. Jag startar inga nya projekt utan systematiskt betar jag av de jag har på gång. En uppdatering om dom kommer i morgon.

Godnatt.

En czechoslovakian black håller på att ge Frukt btw. Den hänger I vardagsrummet i min fiffiga ampel som jag också, ska berätta Mera om😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s