När man borde sova men blir liksom aldrig färdig.

Det har varit inne i vårt hem denhär sista tiden, att inte Gå och sova trots att man borde, och det börjar lungt sagt kännas nu.

Igår kväll satt jag och planterade om chilin, samt några kryddor, jag placerade om alla krukor, för att dom alla skulle få sin fina andel ljus. Det Växer riktigt bra, många av mina chili blommar redan. Och det är ju najs.

Löken är jag Ännu riktigt jäfla tveksam till, känns inte Som att det kommer att bli lyckat i år heller. Men jag hinner ju ännu så mera, men mitt problem med löken tror jag är att den står för varmt. Den borde stå ljust och svalt, men jag har ingen sval plats att placera den på. Vårt hus Är för modernt, så det är varmt överallt.

Men det känns i kroppen att jag haft några Dagar nu igen med för lite sömn, ögonen svider och kaffet hjälper inte längre. Idag ska jag på dagsskifte och ångrar innerligt just nu att jag satt med växterna till 02.20🙈.

Men, för dumt huvud får kroppen lida!!

Många av mina örter hade dött. Jag får så nya ikväll. Och några chilin ska jag ännu så. Jag har så jefla svårt att lägga punkt för min chili sådd, nya Sorter hela tiden, igår t.ex. Hittade jag en chili på http://www.fatalii.net som hette aji finlandia…. Kom igen alltså!!! Bör provas!!

Annars rekommenderar jag verkligen sidan, där finns en massa intressanta frön!

Men årets nykomling och mest intressanta sort i år är nog Black Cayman. Jag hade skitsvårt att få tag i frön, och skitdyra blev dom i slutändan. Det är ända chilin som inte ska flytta ut i växthus i år, utan kommer att få bo inne. För jag vill absolut inte riskera någon korspollinering, eftersom jag behöver fröna.

Den börjar dessutom knoppa sig nu, så ikväll ska jag se om jag hittar ett ensamt ställe åt den någonstans, på säkert avstånd från andras pollen😂

Nu ska jag hoppa iväg till jobbet ett par timmar, så jag sedan får komma hem och så frön!! Örter och kryddor ska jag så! Hot lemon frön ska i blöt! Kronärtskocka bör jag Väl också börja så🤔 jag misstänker också att jag hamnar att köra iväg till biltema denna vecka och köpa ytterligare en lampa, alla mina växter är ju nog ännu beroende av stödbelysning en månad till.

Nåja. Tack och hej!! 😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s