GRÅTT!! bara grått!!

Denhär årstiden här i Finland, är varje dag sig lik, varje dag är grå och rå, det enda som skiljer dagarna åt är att igår var det grått och plusgrader, idag var det grått och minusgrader.

Tur att man kan trösta sig med att vi går mot ljusare tider i allafall.

Visst är jag också ibland trött och led, på allt detta gråa, vinterns köld och vårens och höstens klåtteri, men på samma gång är jag nog glad att vi har alla våra fyra årstider. Man måste vara uttråkad och led på det gråa för att verkligen känna lycka på våren tror jag.

Idag har varit en liten konstig dag, jag har haft fullt upp, och på sammagång kan jag inte minnas senast jag var såhär trött. Men det är just precis när jag Är såhär trött, som jag laddar opp energin för att orka ge på mera i morgon😂😂

Jag får inte Mina capsicum galapagoense frön att gro, vilket gör mig riktigt förbannat sur. Dom var skitdyra, och inte ett satans frö har grott. Ikväll, ska jag peta ner dom sista tre, och gror inte ett av dem så ska jag aldrig ens försöka odla det igen. Precis som med Lagerbladen. Inte ett satans frö vill gro, och nu har jag verkligen försökt enligt konstens alla regler. Vette fan vad jag gör fel attså?!!!!

Jag hatar att misslyckas, redan att få skiten att gro skulle vara en bedrift just nu.

Nåja, det är väl bara att vänta ut det.

För några dagar sedan fick jag hem en ny trädgårdsbok, ”flera fingrar gröna”, har dock inte hunnit bläddra så farligt mycket i den ännu, men ser absolut framemot det. Den är skriven av Johannes Wätterbäck(farbror grön), och Theres Lunden. Jag har faktiskt träffat Farbror Grön himself en gång, och han verkade vara en riktigt najs snubbe😎

I morgon står lite Omskolning av tomat och sådd av mera chili och lök på schemat. Borde även fixxa mera växtbelysning. Lite Örter ska jag så också…. 🤔

Well well. Vi fortsätter…..

Tack och hejj!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s