Nu börjar jag så på allvar!!!

Vanligtvis sker detta 1:a april typ, men i år tjuvstartar jag lite, delvis för att jag har så attans mycket som ska sås, så jag måste så i omgångar till typ juni😂

Idag skolade jag om mina tobaksplantor. Det var ett hiskelit påtande och jag hoppas innerligt att dom överlever.

Och så började jag så.

Jag kunde knappt tro mina ögon när jag såg hur mycket jag faktiskt har som ännu ska förkultiveras, och jag börjar inse fakta, att jag verkligen behöver få uppvärmt ett av Växthusen, så jag får ut det mesta dit…. Jag måste prova nu på lördag, ifall jag mot förmodan skulle få upp värmen så pass där.

Iår bland mina fröer, finns det en massa. Nykomlingar, och jag ska nog lista dom i ett senare skede, men, mest ser jag nog just nu framemot isop. Jag har aldrig smakat det. Och det såg så fint ut på bilden.

Nåja. Nu ska jag nog ta natten. Det är ju en dag i mårgon också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s