Nu sår jag säsongens sista chilifrön.

Nu vankas det bättre väder har jag hört ryktas, och minusnätterna blir till plus. För att fira det, så sår jag säsongens sista chilifrön i morgon, och på måndag börjar jobbet med att flytta ut alla stora plantor. Jag är väldigt nöjd såhär långt, detta år har gått bättre Än vad jag vågat drömma om, och jag räknar med en riktigt stor skörd senare. Många kanske skulle säga att jag är galen som sår chili såhär sent, och påstå att jag inte kommer hinna få nån skörd av di plantorna. Vi får väl se säger jag😉

Annars har helgen varit bra. I fredas åt vi tacos, och jag skivade ner en hel habanero i mi. Det var starkt. Vansinnigt starkt. Men gott.

Igår inledde vi grillsäsongen. Det var riktigt najs!! Man vet att sommaren närmar sig, när man t.o.m börjar äta Utomhus😎🌞

Tack och hej!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s