Regnig födelsedag.

Idag har det regnat NÄSTAN hela dagen, det höll upp runt en timme där. Mitt på dagen, och då ilade vi ut snabba som blixten för att så lite frön. För likabra att så när man vet att det ska regna, då slipper ma ju kånka vatten och vattna efteråt.

Jag hann inte så så mycket, typ grönkål och mangold, sedan skulle jag så pak choi, men hittade inte mina frön. Jag vet….jag skulle kanske kunna så något annat där, men när jag hade planerat utrymmet så att jag skulle så pak choi där, så vill jag inte så annat, ingen annan sorts kål ryms där heller. Så nu måste jag via sunds i morgon för att kontrollera. Om där råkar finnas pak choi frön😎

Resten av dagen beundrade jag mest mina vackra chiliplantor.

För jissus di är fina😍

Jag kommer verkligen att få en massa purple ufo frukt i år😍😍

Tack och hejj.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s