Frön och stora planer!

Idag har jag mått lite bättre, och faktiskt t. o. m kommit mig ut en stund, jag började morgonen med att dricka kaffe och slösurfa, jag borde verkligen sluta med det! Inte dricka kaffe… Utan slösurfa😬 Efter lunch bar det iväg ut.

Eftersom jag inte har kommit mig ut på väldigt länge nu, så har trädgården, i huvudsak växthusen blivit lidande av det, jag har fortfarande ruttnande plantor i bäddarna, hinkar överallt, övervuxet av ogräs. Jag ush och tvi! Hur har jag lämnat det att se ut egentligen!!! Medans barnen åkte pulka började jag röja, och jag måste erkänna att det känns bra att ha en av de saker som har beskymmrat mej ur världen.

Före

Efter

Visst har jag ännu jobb kvar att göra, men ingenting som inte kan vänta till våren! 😎 För dom som undrar vad jag har i mina hinkar där, så är svaret-> bajs! Där lagrar jag oblandad hönsbajs som jag ska sprida på lite här och var, anledningen till att det är där är att jag inte har fått utspridet det än, och nu finns det ju snö lite överallt, så det får vänta Snällt i hinkar😅

Efter att ha suttit på knä och rensat ogräs denna vackra decemberdag, stack gubben iväg på bio, och barnen hade filmkväll, så jag passade på att gå igenom lite vilka frön jag hade och vad jag behöver till nästa år, jag har sjukt mycket frön! Jag listade upp allt, och min första tanke var naturligtvis ”Jag behöver inte flera frön!!!” men jo, det behöver jag, jag har bara några frön av rödbeta kvar, och rosmarin börjar sina i påsen, men då har jag ju i stället sex påsar okra så…. 😬 Sagt och gjort klickade jag hem vad jag behövde från impecta, dom har ju faktiskt gratis frakt där till nyår nu👍🏻

Med det gjort var nog ganska mycket min ork slut för idag. Men det har varit trevligt att pyssla på i allafall. 👍🏻

I morgon ska jag börja planera vad jag ska göra med min trädgård nästa. Säsong, der blir att bygga ut och plantera mera, dessutom började jag se på bevattningssystem idag! Det känns som att säsong 2020 kommer att vara riktigt mitt år😎🌱

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s