Nya tag igen då.

Jag har varit mindre aktiv den sista tiden, när det gäller allt. Jag har haft lite problem med hälsan, och känner att jag verkligen har gjort så lite som möjligt.

Julen har kommit och gått, vi valde att ta det lugnt och fira måttligt i år, vilket jag verkligen tror var bästa valet. Dock hade vi hittat en superfin gran som jag tror jag kommer ha attans svårt att kasta ut! En ganska liten, men ack så bred och knubbig och maffig, blev tvungen att köpa två serier julgransljus till för att det inte skulle se så attans tomt ut, så 48 julljus tryckte vi in i den granen! men nog blev den fin!

Nu när jag har fått några dagars kvalitetsvila känner jag att det är dags att ta itu med vissa saker igen, jag har plantor som väntar på omplantering, frön att så, och hönsfötter att smörja. Mina plantor växer faktiskt bra. Jag vattnar inte dom så jätteofta just nu, och som sagt är de flesta i behov av en omplantering. Min övervintrande Carolina Reaper lever ännu, och nu lagom till jul, fick hon lite ny jord och större kruka, hoppas att hon överlever tills det att vårsolen dyker opp igen.

På tal om solen! Den eviga avsaknaden av sol just nu gör ju mej ganska deppad! Det känns som att man lever i en Twilight-film, och den sämsta av dom dessutom! Det är konstant mörkt. Tur som bara vad kom det lite snö idag!

Nu med klagomålen ute i det fria så ska jag fokusera vidare på odlingen, det är så jag oftast gör, när jag får mina dåliga stunder, tar jag några djupa andetag, känner mig bedrövlig ett tag, sedan rätar jag på ryggen och fokuserar på det som känns roligt igen. Det är ingen mening i att gräva ner sig i det tråkiga, man måste fokusera på de betydelsefulla sakerna i livet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s