Städa, städa varje fredag….

Ja, det är vad jag försöker göra. Jag är oftast ledig på fredag dag, så då  försöker jag iallafall få något vettigt uträttat. Idag fick jag faktiskt städat ganska bra, nästan hela huset. Jag tycker alltid att det är skönt att komma hem till ett nystädat hem efter nattskiftet! 😃

Och idag kändes det extra bra, för jag visste att jag hade ett fröbrev hemma som väntade! Jag är ju en lite yr person, så jag visste att jag hade beställt frön, men mindes absolut inte vad jag hade beställt🙈 men, det var helt användbara fröer, inget onödigt. . . Finns det något sånt som onödiga frön🤔

Nu är jag ledig i två dagar, och ska försöka få så mycket gjort som möjligt, i morgon har jag en massa chilifrön som ska ner i jord och en massa planering att göra.

IMG_20200111_051937

Jepp jepp.

Tack och godnatt😘

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s