Nu gror tomaterna!! đŸ€©

Kanske en jĂ€ttedĂ„lig bild att överhuvudtaget se nĂ„gonting pĂ„, men jag blev sĂ„ glad. I typ förrgĂ„r sĂ„dde jag fyra tomatfrön till sorten ”vilma”, det Ă€r en liten kruktomatplanta som ska bli ca 30 cm hög, det Ă€r den enda anledningen till att jag sĂ„r den sĂ„ tidigt, för den blir inte sĂ„ stor. Resten av mina tomater sĂ„r jag första april. Om man planerar pĂ„ att sĂ„ ampeltomater, sĂ„ ska Man sĂ„ dom tidigare, typ redan i februari-mars, men jag tĂ€nker inte sĂ„ nĂ„gra sĂ„na alls i Ă„r. TĂ€nker faktiskt ta det lite lugnt pĂ„ tomatfronten😂

Överlag pirrar det verkligen i mina odlingsfingrar, jag vĂ€ntar sĂ„ pĂ„ vĂ„ren, men vi har ju knappt ens haft nĂ„n vinter Ă€n. SĂ„fort der blir ordentliga minusgrader börjar jag vintersĂ„. Men det lĂ€r ta en stund Ă€nnu.

Tack och hej😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s