Vilken konstig vinter vi har alltså!

Nu har jag jobbat hela helgen, så det har inte blivit nån trädgårdstid alls sedan i fredas, (förutom en halvtimme när jag planterade om några chili).

I fredas kände jag dock att inspirationen var på topp, jag vet inte, jag har lite blandade känslor gällande denna vinter. Visst är det jättekul att kunna stå och gräva ur pallkragar 16:e januari och skapa nya odlingsytor, men på samma gång känns det fel. Det är trots allt januari, det ska vara smällkallt! Och mycket snö!

Nu fick vi faktiskt lite snö igår, men det lär va bortta i morgon.  . ..vad händer?? 🧐 Kan inte minnas vinter likt denna.🤔

Nåja, fredan var riktigt trevlig, och jag fick en del gjort..och på samma gång jag stod där och grävde, barnen lekte med sommarleksakerna och hönsen gick ock sprättade, gav jag lite opp hoppet om en riktg vinter. Så jag beslutade mej för att direkt på måndag(i morgon) börjar jag så lök och grejjer😅

Tänkte lägga opp en bild😅, det gick väldigt dåligt😂

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s